Todistaakseni itselleni, että minulla on muutakin elämää kuin vain nuo elikot, päätin pyhittää eilisen päivän ihmisten näkemiselle. Töiden jälkeen hain Katrin kyytiin ja lähdetiin päästämään koirat ulos. Tämän jälkeen lähdettiin vielä hetkeksi juoruilemaan. Kivaa oli!

Illalla tarkoituksena oli hengailla kotona ja katsoa joku leffa, mutta sitten (kiitos lärvivihkon) sallin itseäni muistutettavan Vaasa Metal Night II :sta. Pitkällisen harkinnan jälkeen tulin siihen tulokseen, että Miran kanssa otetaan ja lähdetään kuuntelemaan musiikkia ja katselemaan ihmisiä. Siispä tuumasta toimeen! Pikaisesti suihkuun, tukka kuivaksi, uniformu päälle, sotamaalaus naamaan, irtoripset kondikseen ja nokka kohti Vaasaa.

Kyllä kertakaikkiaan kannatti lähteä! Bändit oli hyviä ja fiilis erinomainen. Mikä sen parempi tapa viettää iltaa, kuin katsella kun pojat soittaa hyvää heviä ja nauttia loistavasta seurasta! Loppuillasta porukka alkoi poistua paikalta (olla liian kännissä), joten siitä syystä tunnelma laski. Mutta ei se mitään. Seuraavan kerran päätettiin Miran kanssa raahata myös muita kavereita mukaan.

Kiitos Miralle loistavasta seurasta (hauskanpito ilman viinaa ei aina ole teeskentelyä) ja kiitos esiintyjille mahtavista keikoista, kaikki yllättivät positiivisesti!

Tänään onkin sitten vuorossa Katrin ja Jackin läksiäiset...