Oli ihanaa nukkua pitkät yöunet omassa sängyssä! Kyllä se vaan on niin, että omassa vuoteessa nukkuu kaikista parhaiten. Yksi reissaamisen ihanuudesta onkin mielestäni se, että pääsee takaisin kotiin.

Herättyäni ja hieman virkistyttyäni lähdin pyöräilemaan Siran kanssa. Teimme hieman pidemmän lenkin tällä kertaa. Mikäs sen mukavampaa kuin tehdä reipas lenkki mukavan koiran kanssa. Sira jaksoi juosta hyvin, vaikka menimmekin pätkiä lujaa. Tästä on hyvä jatkaa kunnon kohottamista.

Ponin kanssa kävin kävelemässä maastossa. Allu oli omistajansa kanssa mukana. Olimme siis matkassa kävellen, emme ratsain. Poni oli yllättävän pirteä ja erittäin raivostuttavalla tuulella. Sain koko matkan ajan muistutella käytöstavoista ja kävelypaikasta. Mikähän siinä on, ettei tuo karvapallo voi uskoa vähällä, vaan aina välillä pitää kokeilla niin kauan, että minä olen hermoromahduksen partaalla? Onneksi näitä hetkiä tulee koko ajan harvemmin ja harvemmin.

Illalla katsoimme vielä pari elokuvaa, mm yhden suosikeistani, "the Others". Nyt onkin sitten mukava mennä nukkumaan. Unimaailma saattaa olla hieman häiriintynyt kyseisen elokuvan johdosta. Kerrassaan hyvä elokuva! Kannattaa katsoa, jos joku ei vielä ole kyseistä pätkää nähnyt.