Aloitimme kuvailukierroksemma läheiseltä hautausmaalta, jossa oli upeita hautakiviä. Siellä ei voinut olla miettimättä, kuinka paljon kiinnostavia ja jo unohdettuja ihmiskohtaloita liittyykään noihin ylväisiin muistomerkkeihin. Osa haudoista oli jo todella huonokuntoisia ja oli selvää,e ttei kukaan ollut käynyt niiden edessä suremassa enää vuosiin. Surullista sinänsä. Kaunista siellä oli ja, jos ei oteta huomioon taustalta kuuluvaa formula-autojen pärrääistä, erittäin tunnelmallista.

Kaupungissa itsessään olisi niin paljon kuvattavaa, että olisi silkkaa suuruudenhulluutta edes haaveilla saavansa kuvia kerralla kaikesta kiinnostavasta ja näyttävästä. Formulaturistit olivat vallanneet kadut, joten en ollut yksin kameran kanssa liikenteessä. Ahdasta ei kuitenkaan ollut missään vaiheessa, onneksi. Luonnollisesti minulta loppui akku sopivasti kesken kaiken, joten päätimme käyttää aikaamme viimeisten ostosten tekoon. Jotain tuliaisia tarttuikin vielä matkaan. Kuvia tulee kunhan ehdin ne koneelle laittamaan.

Nyt lähdemme vihdoin farmille! Jännittää ihan hirveästi. En tiedä kyllä miksi. Odotan innolla, että nään kaikki ne eläimet ja samalla Australian "landea". Australia siis hiljenee hetkeksi. Pyrin päivittämään blogia vielä sunnuntaina ennen kuin lähden takaisin Suomeen.