Aamu vierähti taas mukavasti vauhdilla edistyviä koirakoita seuratessa. Olen melko varma, että aivoni ovat ylikuormittuneet informaation paljoudesta. Loppua kohden keskittyminen alkoi jo totaalisesti herpaantua. Kuitenkin ehdoton kiitos kurssin järjestäjille ja vetäjälle, sekä esimerkkinä olleille koirakoille!  Oli todellakin antoisa kurssi!

Kurssin parasta antia oli ehdottomasti se, että treeni-intoni on palannut vahvempana kuin koskaan! Nyt aletaan Siran kanssa puuhastella veren maku suussa (no ei nyt sentään) ja toivottavasti tuloksia alkaa näkyä pian. Tänään olemme päässeet eteenpäin sivulle tulon uudelleen opetuksessa ja tämän lisäksi otettiin merkittävä edistysaskel noutokapulan pidossa. Myöskin ensimmäinen viestitreeni on tänään suoritettu tuossa meidän koivukujalla. Tästä se lähtee, taas...

Hieman päänvaivaa tuottaa Siran haukkuminen. Tai siis se, kun se ei hauku. Pariin otteeseen sain sen päästämään haukuntapaisen äännähdyksen leikin lomassa ja pääsin palkkaamaan nopeasti, mutta siihen se jäi. Mutta onneksi sain heti uusia hyviä vinkkejä, joita soveltaen lähdemme eteenpäin (kiitokset mahtavalle Sunique -jengille).

Huomenna lisää reeniä ja toivottavasti suunnitelmat sunnuntaitreeneistä saadaan toteutettua!