Ihanaa, kun sai aloittaa aamun ilman minkäänlaista hoppua ja kiirettä. Formuloiden pärinään oli mukavan pehmeä herätä ja aamukahveja juodessa oli mukava kuunnella noita ääniä parvekkeella. Kipitimme hyvin valuvan hitaan heräämisen ja valmistautumisen jälkeen kuumassa auringonpaisteessa kirpputorille ja pariin muuhun pikkukauppaan. Löysin halvalla "arkikorsetin" ja aivan ihastuttavan röyhelökauluspaidan. Miksei meidän kirppikset ole yhtä hyviä kun täällä? Toisaalta jos olisi, olisin pirun köyhä.

Lounaaksi söimme ihanaakin ihanampia nuudeleita. Miksei Suomessakin voisi olla valittavana näin paljon eri ravintoloita erilaisella tarjonnalla ja pirun halpaan hintaan? Jälleen kerran on varmaankin todettava, että jos olisi, olisin varmaan pirun lihava aiak nopeati. Mäkkiruokaa on helppo vastustaa, mutta kuka pystyy vastustamaan maittavia nuudeleita tai suussasulavaa juustokakkua?

Olen kärsinyt lievistä nukahtamisvaikeuksista, ilmeisesti aikaerosta johtuen, joten jouduin nukkumaan pienet päikkärit pikaisen kirpparireissumme jälkeen. Sitten saikin puoliunessa laittaa naaman takaisin päähän, tukan kuosiin ja suunnata kohti kaupunkia. Tyttöjen ilta oli taas käsillä. Harmikseni unohdin ottaa kuvan Annan ja Marian asuntoa vastapäätä olevasta hotellista, tai oikeastaan sen uima-altaasta, mutta ehkä Katri (tai joku) tekee tämän minun puolestani, jotta saan esitellä tämän ihmetyksen teillekin myöhemmin, sillä se on jo näkemisen arvoista.

Kaikinpuolin ilta oli onnistunut. Joskin ihmetystä herättää se, että miksi baarit sulkee ovensa yhdeltä?! Hyvä nousuhumala ihan hukkaan. =D Onneksi "kotona" oli odottamassa herkullista vanukasta ja hyviä karkkeja, joita parasta aikaa ahmin kitusiini. Tässä onkin nyt sitten hyvää aikaa miettiä ja ihymetellä mihin tämä aika on oikein mennyt? Pari viikkoa on tällaiseen reissuun armotta liian lyhyt aika. Matkaulua suunnitteleville voin sanoa vinkiksi, että kuukausi olisi ehkä realistisempi aika jos tahtoo tutustua paikkaan edes jotenkin ja käydä edes kolmannessa osassa niistä paikoista mistä haluaa käydä.

Huomenna olisi tarkoitus käydä kuvailemassa kaupunkimaisemia ja iltapäivällä ajella Katrin ja Jackin kanssa farmille, jossa varmaan isken loput muistikortista täyteen ja vähän päälle. Koko loman yksi odotetuimpia retkiä, joka varmasti on kaiken odottelun arvoista!