Kiirettä on pitänyt, mutta mitä se kiire oikein on? Se on sitä, kun sinulla on paljon tekemistä ja tehtäviä, muttet saa mitään tehtyä. Kaikki vain kasaantuu ja kasaantuu ja lopulta vajoat epätoivon ja ahdistuksen syövereihin varmana siitä, että kuolema korjaa mikäli et saa vessan peilipöytää siivottua... Tästä voimme päätellä, että kiire on suhteellisuudentajun toimintahäiriö.

No, mikä sitten on aiheuttanut tämän odottamattoman errorin systeemissäni? Lomanloppuminen ja töiden alku, se kaiken pahan alku ja juuri. Se tuo mukanaan aina miljoona muuta sivujuonta, jotka aiheuttavat kiirettä ja stressiä. Sen vuoksi myös kuvaamisesta väistämättä seuraavan "photoshopruuhkan" käsittelyaika pitenee pitenemistään. Pahoittelen siis kuvien viivästystä, tiedän, että joitakin kuvia on jo odoteltukin.

Viimein sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja sain jopa tallimme harjoitusestekisoissa kuvaamani kuvat valmiiksi ja julki. Kuvista olisi voinut tulla parempia, jos olisin luottanut omaan arviointikykyyni kameran näytön tulkinnan suhteen. Vedin kuitenkin liikaa varmanpäälle, taas. Onneksi kuitenkin muutama ihan kohtuullinen kuvakin tuli.

http://www.samettienkelin.galleria.fi/kuvat/

Hevoset/Harjoitusestekilpailut%2CRatsutila+Pohjanlaukka/

(osoitteesta välilyönti pois)

Treenasin myös maneesikuvausta ja sen seurauksena loin Ponille ihan oman osion tuonne kuvaugalleriaan. Se nyt kuitenkin on se otus, mitä eniten tulee kuvattua. Olin todella tyytyväinen näihin otoksiin. Maneesikuviksi, jopa omasta mielestäni, onnistuneita ja tunnelmaltaan hyviä.

http://www.samettienkelin.galleria.fi/kuvat/Hevoset/Mramor/Irtona/

No, mikäpä muu on vienyt aikani ja energiani viimeaikoina. Aihetta sivusinkin edellisessä kappaleessa. Poni. Se vie kaikki rahat ja mielenterveyden. Juuri kun elämä näytti valoisalta, tämä valopää keksii alkaa tiputella jouhia ja karvojaan! Hemmetti soikoon, meinasi emännältäkin tippua tukka lattialle silkasta järkytyksestä, kun käteen jäi tukko jouhia häntää sipaisemalla! Muutaman kriisipuhelun ( 2x ell, homeopaatti, "kesäihottumaekspertti") jälkeen olin sen verran viisaampi, että epäillyksi aiheuttajaksi epäillään UV-säteilyä, palamista. Hoitona UV-loimi, sinkkiä ja biotiinia. Näillä mennään. Omegat aion myös lisätä ruokaan, sekä MSM:n (joka piti jo eilen lisätä, mutten muistanut ottaa pussukkaa mukaan kotoa). Nyt tilanne näyttäisi olemaan rauhoittumaan päin, joten Ponista ei sittenkään tullut venäjän karvatonta ponia. Olisi sopinut hyvin noiden harjisten seuraksi.

Tästä tulee taas näköjäänh pitkä kirjoitelma. No, josko päättäisin tälläerää tarinoinnin näihin kiitoksiin: Kiitos Eläinpalvelu Aesa Bra ( www.aesabra.com), Inhotus, ell. M. Ikkala sekä tallimme koko porukka avusta ja tuesta!