Nyt on sitten nähty jumalattoman iso ostoskeskus. Pariin otteeseen taisin ääneen toivoa myös jumalattoman suurta tilipussia. Kaihoten kuolasin mm. sellaisten liikkeiden näyteikkunoita kuin: Prada, Luis Vuitton, CK, Burberry, Gucci, Tiffany, jne jne... Saitte varmaan ideasta kiinni. Kauppoja oli kuitenkin 530, joten hieman huokeampiakin tuotteita oli tarjolla. What's New ja Stuff *n Nonsense oli ihan helmiä liikkeitä. Jay Jaysistä löysin somia vaatteita. Emme tosin ehtineet viidessä tunnissa kiertää läheskään koko paikkaa läpi, joten paljon jäi varmasti katsomatta ja hypistelemättä.

Koska päivä oli pitkä, meidän täytyi myös syödä. "Aamupalaksi" söimme suunnattoman suuret palat juustokakkua, jossa oli jotain fantastisen hyvää marjahyytelöä päällä. Jouduimme tosin molemmat luovuttamaan, sillä ei meillä ollut mitään mahdollisuuksia ahtaa sellaista määrää pieniin vatsoihimme kerralla. Lounaaksi söimme ihan perus kanahampurilaisen, joka maistui siinä vaiheessa palalta taivasta, koska olimme suunnilleen nälkäkuoleman partaalla kaiken sen kävelyn jälkeen.

Miksi minusta tuntuu, että voisin kirjoittaa ruuasta vaikka ikuisesti? Ravintolakriitikkoa minusta ei kuitenkaan tule isona, sillä pidän oikeastaan kaikesta ruuasta, paitsi klimppivellistä, joten arvosteluni olisivat melkoisen puuduttavia siinä suhteessa. Hyvä ruoka kuitenkin tarkoittaa lähes aina parempaa mieltä, joten näiden eväiden jälkeen oli huomattavasti helpompaa tallustella pitkin poikin Chadstonen ostaria. Se osoittautui todellakin paikaksi, jossa on jokaiselle jotain ja silti minulla oli vaikeuksia löytää haluamiani asioita. Olen siis ilmeisesti joko nirso tai pihi. Rahan arvon tajuaminen on hieman haasteellista täällä. Koko ajan miettii asioita vain euroissa, vaikka tietää, että aussidollareina ilmoitettu hinta on euroiksi muutettuna huomattavasti pienempi summa. Sitä vaan on tällaisena amatöörimatkailijana vaikea käsittää, paitsi tietysti silloin, kun oikein kovasti haluaa jotain...

Päivän päätteeksi menimme johonkin hieman hienompaan rantapubiin syömään. Jackin paras ystävä on ollut ilmeisesti Melbournessa visiitillä ja palaa nyt takaisin toiseen päähän Australiaa ainakin loppuvuodeksi. Paikalla oli yllättävän paljon väkeä ja kaikilla näytti olevan hauskaa. Minulla itselläni oli suuria vaikeuksia kuulla, ja sitä kautta ymmärtää, mitä ihmiset puhuvat, koska en tunnetusti kuule taustahälyssä yhtään mitään edes suomeksi selostettuna, saatikka englanniksi, mutta kyllä se siitä. Katrin kanssa tosin puhuttiin lähinnä suomea. Ruoka oli jälleen hyvää, mutta palvelu oli kehnoa. Pöytäseurueemme ruuat tuotiin vähän miten sattuu ja muutenkin henkilökunta vaikutti jokseenkin amatöörimäiseltä. No, kaikkea ei voi saada ja ilta sentään muutoin oli oikein viihdyttävä.

Koska minulla ei ole tästä päivästä mitään kuvamateriaalia tarjolla, laitan tähän nyt yhden kuvan lauantain kuvauksista, koska niiden perään on jo kyselty.

Moulin Rouge (©Mike/MG)

Make-up and clothes by me

Edit by me