Olen vakuuttunut siitä,e ttä minulle on kehittymässä vakava shoppailuongelma. Ostelen tarvikkeita eläimilleni, mutten lainkaan itselleni. Tänäänkin hurautin Mustiin & Mirriin treenikamoja ostamaan ja sieltähän mukaan tarttui vaikka mitä, mm naksutin.

Tämä uusi naksutinhan piti tietenkin heti tilaisuudentullen sisäänajaa. Melkoisen äkkiä tuo piski käsitti mitä se meinaa. Tehtiin siis ihan keittiötottiksen muodossa harjoituksia tyyliin käsky-naks-nami, siis niin että kun kuului "naks" nami tippui Siran suuhun. Tuntui lyhyen "treenipätkän" aikana reaktiot nopeutuvan melkoisesti tuon naksuttimen ansiosta. Haaveilen siis hyvistä tuloksista naksuttimen avulla. Näin muuten ekaa kertaa elämässäni kuinka koira seuraa "makuullaan". Sira yritti siis kerralla kahta temppu, seurata ja maata, hyvin näytti sujuvan (palkkaa tästä aktiviteetista ei tokikaan saanut, mutta huvittavalta se näytti).

Päivän aktiviteetteihin kuului myös Ponin irtohypytys, Katrin luota muutamien tavaroiden hakeminen, sekä treenipäivän sopiminen. Toivottavasti nyt saadaan mukava porukka kasaan ja hyvät treenit aikaiseksi! Odotan innolla.