Tallilla oli pienimuotoiset estekisat. Oli hauskaa, kun paikalla oli myös tallin ulkopuolisia ratsukoita. Se todella tuo ihan toisenlaisen tunnelman. Rata oli jälleen kerran haastava ja tekninen, joten ratsukot joutuivat joka tasolla pistämään parastaan. Monia hyviä suorituksia nähtiin, mutta monille sarjaeste tuotti päänvaivaa. Allekirjoittanut katseli turvallisesti menoa kameran linssin takaa ja kävi välillä potkimassa vähän hiekkaa esteiden edessä. Olisi tosin huvittanut mennä itsekin hyppäämään, mutta seuraavalla kerralla sitten.

Karkeloiden jälkeen liikutin Ponin. Tai siis yritin liikuttaa. Tahmakavio yritti jälleen juurtua maneesin pohjaan kiinni, mutta sinnikkäästi ponnistelin ja sain Ponin liikkumaan edes kohtuullisesti lopuksi. Laukka oli parempi kuin aikoihin. Pitää jatkaa noita peruutus - laukannosto -harjoituksia, josko niistä saisimme ryhtiä laikan ensiaskeliin. Kurjaa yrittään kaivaa hevosesta esiin laukkaa, kun ensimmäiset askeleet ovat työn ja tuskan takana.

Hikisenä ja väsyneenä olikin sitten mukavaa korkata olut ja istuutua hyvään seuraan grillin ääreen. Vuorossa oli "maneesibileet". Ohjelmassa juomaa, ruokaa, hyppynarulla hyppimistä, sekä karaokea. Pauliina yllätti erittäin kauniilla lauluäänellään ja sai houkuteltua muutkin, allekirjoittanut mukaanlukien, hoilottamaan mikkiin. Eihän tuo laulaminen oikein meikäläisen juttu ole, joten onni on, ettei kuulijoita pahemmin kiinnostanut mitä sieltä kaiuttimesta tulee, kunhan jotain taustamölinää oli. Hyppynarut olivat LOISTAVA idea, kiitokset siitä Heidi K:lle, sekä Saijalle. Hiki taisi tulla ainakin allekirjoittaneelle tässäkin osiossa.

Kiitos kaikille asianosaisille mahtavasta päivästä, sekä illasta! Kisoista tulee kuvia, kunhan saan ne laitettua valmiiksi, sekä ladattua galleriaani.