Aamulla, kun vihdoin sain itseni sängystä ylös huonosti nukutun yön jälkeen, löysin koirien huoneesta jotain melkoisen mielenkiintoista. Keskellä huonetta nökötti yksinäinen JUOMALASI. Hetken aikaa jouduin kyllä tuijottamaan näkyä epäuskoisena, mutta totta se oli. Minulla ei ole harmaintakaan aavistusta missä vaiheessa lasi on huoneeseen joutunut. Sira on ilmeisesti toteuttanut itseään ja esteettisiä näkemyksiään ja käynyt jossain vaiheessa eilistä iltaa noutamassa sen tiskialtaasta ja kantanut huoneeseensa. Joskus olisi mielenkiintoista tietää, mitä ihmettä tuon riisenin päässä oikein liikkuu...

Työpäivä jäi tänään minun osaltani melkoisen lyhyeksi. Vatsa kramppasi totaalisesti ja olo oli muutenkin melkoisen heikko. Oli pakko tulla kotiin huilaamaan. Suunnittelin jo muuttavani pysyvästi vessaan...

Ja tietysti juuri tänään, kun itselläni ei varsinainen voittajaolo ollut, vuokraaja estyi itsestään riippumattomista syistä menemästä tallille, joten sinnekin oli raahauduttava. En viitsinyt jättää Ponia liikuttamatta eilisen hikitreenin jälkeen. Onneksi iltapäivällä alkoi olo olla jo hieman parempi.

Tallilla olikin täysi hulina päällä, koska tänä viikonloppunatallilla on valmennukset. Päätin päästä itse helpolla ja juksuttaa Ponin pellolla. Ponissa oli virtaa kuin pienessä kylässä! Häntä tötteröllä porhalsi menemään, kun oli niin jännittävää kun ei ollut seiniä tai aitoja ympärillä. Noin yleisesti ottaen meni tosi hienosti ja nätisti, vaikka vähän piti välillä sikailla ja vaihdella suuntaa omiin nimiin. Pääasia kumminkin oli, että herra sai liikuntaa ja plussaa oli, että se liikkui omilla jaloillaan.

Talleilun jälkeen lähdettiin käymään Siran kanssa moikkaamassa kaveria ja kaverin kultsikkaa. Käytiin mukavalla rauhallisella kävelyllä ja lopuksi koirat sai temmeltää keskenään. Mukava tapa liikuttaa koiraa. Itse saat vaan seisoskella ja koirat pitää hauskaa ja liikuttaa toisensa.

Vieläkin olo on vähän heikko, mutta eiköhän tämä tästä, kun saa kunnon yöunet.