Mekko päälle ja menoksi! Lähdimme Katrin kanssa melko aikaisin kaupunkiin katsastamaan tarjontaa. Matkalla ihastelin kauniita rakennuksia, joita täällä on pilvin pimein (yritän ottaa niistä kuvia jossain vaiheessa). Perillä kaupungissa oli ihan jumalattomasti kauppoja (no ylläri), mutta yllättävän vähän ihmisiä. Kävimme myös yhdellä paikallisella kirpputorilla, mikä oli miellyttävä kokemus. Sieltä olisi löytynyt vaikka ja mitä, mutten vielä ostanut mitään. Ehdimme sinne varmasti myöhemmin uudelleen.

Täällä päin maailmaa vaatemuoti näyttäisi olevan melko kummallista. Normaaleista kaupasta ei juurikaan löydy mitään järkevää ostettavaa joitain random poikkeuksia lukuunottamatta. Kenkämuoti sen sijaan... No, sanotaanko vaikka, että olen taivaassa. Kauppojen hyllyillä on vieri vieressä toinen toistaan ihanampia kenkiä. Järjettömiä korkoja, järjettömän halvalla. Matkaani tarttui uskomattoman ihanat pinkit bling bling korkkarit. En vaan voinut vastustaa niitä. Kuka voisi vastustaa ihania (ja halpoja, alle 14€) kenkiä?

Ruoka on täällä myös jumalaisen hyvää ja, yllättäen, halpaa. Söimme kaupungilla friteerattua kanaa, joka suorastaan suli suuhun, ja jälkkäriksi mustikkajuustokakkua (jonka itseasiassa söimme ennen kanaa...). Mahtavaa sapuskaa! Ei varmaan tarvitse hetkeen tervehtiä puntaria tämän reissun jälkeen. =)

Oluet joimme terassilla, kuten asiaan kuuluu. Siinä oli mukavaa katsella ohi kulkevia ihmisiä. Omituisen lyhyttä sakkia, omituisissa vaatteissa. Suurin osa porukasta näyttää siltä, etteivät ole kuulleetkaan peilistä. Liikenteen seuraaminen on myös mielenkiintoista, se kun on täällä toispuoleinen. Hieman vaikeaa hahmottaa miten mistäkin pitäisi esimerkiksi ajaa. Olkaa kuitenkin huoleti siellä kotona, en aio ajaa täällä autoa.

Päivä menikin aika pitkälti shoppaillessa. Kävimme myös ruoka kaupassa hakemassa murkinaa kotiin. Paikallinen viinakauppa (siis yksi niistä) tuli myös nähtyä. Melko vaikuttavan kokoinen mesta. Ja toki myös alkoholi on täällä halpaa. 

Tässä muutama kuva. Hirmuisen vähän on tullut kuvattua vielä, mutta asia varmasti korjaantuu pian.

Parvekkeelta näkymiä

 

Terassilta

Ja viimeisenä... Kenkä. (eikö olekin kaunis?)

 

Huomenna onkin tiedossa lisää shoppailua, sillä lauantaina on luvassa kuvaukset. Studio- ja ulkoilmakuvaukset. Jännittävää!