Laukku on nyt teoreettisesti pakattu, tarkistettu, karsittu ja uudelleen pakattu, eli teoriassa valmista on.Kengät ja hiustouhut joudun ujuttamaan avopuolison laukkuun, sekä päivänvarjon, joka toivottavasti saan ottaa festarialueelle sisään. Ilman sitä kuolen ensimmäisen päivän aikana lämpöhalvaukseen ja migreeniin. Sain kuitenkin kaikki "tarpeelliset" vaatteet tungettua omaan laukkuun. Sitten vaan jännitetään, että kuinka paljon tuo koko komeus painaa. No, pvc on suht kevyttä... Eikö?

Toinen takaisku oli havainto, ettei festarialueelle saa tuoda järkkäriä. Lievän raivokohtauksen ja sitä seuranneen epäuskon jälkeen jouduin valitettavasti uskomaan tilanteen. Nyt pitää vain äkkiä metsästää jostain joku pokkari (kauhea kirosana). En silti jätä rakasta Canoniani kotiin, vaan otan sen mukaan, mikäli satun keksimään kuvattavaa festareiden ulkopuolella tai keksin tavan saada ottaa sen mukaan nauttimaan festareista.

Kaupoissa on tullut juostua ja metsästettyä viimeisiä VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ tarvikkeita. Onneksi tänään löysin kaipaamani mustat kinkkupussit. Ostin kahdet, koska hajotan kuitenkin vähintään yhdet, vaikka eihän sillä sinänsä ole merkitystä, kinkkupussit saavatkin otta vähän rikki. Selvisin tämänpäivän shoppailuista suht pienin taloudellisin tappioin. Verkkosukkahousujen lisäksi vain pari hiusjuttua ja parit sukat. Jos jotain vielä puuttuu, ostan sitten Helsingistä.

Sään viilenemistä ja sitä myöten tallille suuntaamista odotellessa viihdytän itseäni Saijan suosittelemalla "Smack the Pony" -sketsisarjalla. Eli katselen Youtubesta kyseisen ohjelman sketsejä. Muutamat ihan hulvattomat naurut olen saanut. Suosittelen tätä kaikille, joilla on tavattoman tylsää, hervoton väsy, känni päällä, krapula tai muuten vain luonnostaan kieroutunut ja omituinen huumorintaju. Minulla ainakin on ihan hauskaa. Jokainen voi sitten itse tykönään miettiä, mihin noista edellä mainitsemistani kategorioista kuulun.