Olipas vipinää ja vilskettä tässä torstaissa! Tallilla oli harjoituskouluratsastuskilpailut, joihin oli ilmoittautunut todella paljon osanottajia! Itse jätin tälläkertaa kisaamisen väliin ja toteutin puheenjohtajan velvollisuuksiani toimimalla kuuluttajana. Sain tehtäväni melkein kunnialla suoritettua. Kerran erehdyin henkilöstä ja kahden ihmisen sukunimen lausuminen tuotti suunnattomia vaikeuksia.

Kisat sujuivat kaikin puolin hyvin. Kaikki ratsastivat todella nätisti ja muutaman suoritus toi suorastaan kyyneleet silmiin. Järjestelytkin sujuivat jouhevasti ja kaikki tiesivät hommansa, joten olimme jopa aikataulusta edellä (voiko kisoissa niin käydä?). Kanttiinissa riitti trafiikkia, eikä ihme, sillä muffinssit olivat taivaallisia ja kahvikin erittäin maistuvaa sorttia. Kiitoksia vaan tämänkin järjestäjille ja pyörittäjille! Kiitoksia siis kaiille, ketkä tähän mukavaan kisapäivään osallistui toimihenkilönä, kisaajana tai katsojana, teitte päivästä ikimuistoisen.

Kisojen jälkeen vein Poninkin kouluaitojen sisään pitkästä aikaa.  Herra oli sitä mieltä, että valkoisten aitojen sisäpuolella ei tarvitse olla niin tarkasti kuulolla, kun mamma jännittää, eikä voi kunnolla komentaa. Sori vaan Poni, mut ei ollu viralliset kisat, vaikka "tuomari" olikin omalla paikallaan ja turpiin tuli niin että tutisi. Siis Ponille, ei tuomarille. Poni pirulainen yritti olla reagoimatta pohkeeseeni lainkaan ja oli omasta mielestään ilmeisesti sunnuntaikävelyllä. No ei muuten käynyt laatuun ja pienen välikohtauksen jälkeen herra kulki vallan tarmokkaasti eteenpäin. Kivaa siis oli sekin ja kiitokset vain Saijalle "tuomaroinnista". Se "välillä hieman poni" -kommentti oli aika kiltisti sanottu... XD

Nyt sitten vain jäljellä 911 kuvan karsinta ja muokkaus ja esille laitto... Pikku homma. Tiedän ainakin mitä teen viikonloppuna.