Aamulla Ronja kävi treenaamassa Siran kanssa tottista. Otimme ihan perusasioita keittiössä. Hyvin meni taas. Treenien jälkeen hengailin hetken aikaa ja menin sitten päiväunille pitkästä aikaa. Ne sitten hieman venähtivät pitkiksi ja heti päikkäreiden jälkeen pitikin alkaa jo suunnitella tallille lähtöä.

Suunnitelmissa oli tehdä rauhallinen treeni, painottaen siirtymisiin ja voltteihin. Suunnitelmaksi se myöskin jäi. Kävelytyskone oli taas päällä ja Poni oli sitä mieltä, että se outo laite syö sen kaverit. Poni vaan hirnui ja oli ihan jännittynyt. Hetken yritin sitä saada kuulolle ja sitten kun vihdoin hetkeksi onnistuin, lopetin treenin siihen.

Sakari auttoi minua taluttamalla Ponin katsomaan kävelykonetta ja lopulta koneeseen sisälle.  Melko hyvin tuo otus sitten käyttäytyi siellä koneessa. Aika nopeasti se ymmärsi, että ne verkot ei osu takapuoleen kun kävelee reippaasti eteenpäin, eikä jää katsomaan maisemia. Olin aikalailla positiiviste yllättynyt, ettei tuo karvapallo vetänyt mitään kohtausta siellä koneessa tai sen edessä ja tuli sieltä jopa nätisti pois.

Kiitos taas Sakarille ja Pauliinalle avusta! Pitää nyt vain harjoitella tuota koneen käyttöä. Eiköhän se pian ala sujua kuin vanhalta tekijältä.

1240087531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e